Dr. Michael Laitman

Mi nem találkoztunk véletlenül…

Mi nem találkoztunk véletlenül...

Kérdés:

Mit kell adni a csoportnak azért, hogy segitsen gyorsabban kijönni a lezuhanásból?

Válasz:

Össze kell gyűjteni a csoportban az erőfeszítéseket mielőtt a zuhanás megérkezik, és meggyőzzük a barátokat, hogy kötelesek mindenkiről gondoskodni. Ehhez kölcsönös segítség kell legyen a csoportba. Ezt hívják a cél nagyságának, amely állandóan köztünk van a levegőben.

A csoport a cél megvalósításának a helye, az erők és az erőfeszítések tartálya. A csoport révén megkapjuk a korrekció Fényét, a Reformáló Fényt, amely összeköt a csoporttal. Végül is felfedezed, hogy ez a kapcsolat rendszer már létezik a csoportban. Te felfedezed benne a helyes kapcsolatot, és az azonos formák szerint felfedezzed a Teremtőt. Mindez megvalósul a csoportban.

Tény, hogy mi folyamatosan korrigáljuk a csoportot, felfedezzük a valódi formáját. Most látjuk, hogy hogyan mutatkoznak be a korrupt tulajdonságaink, ahogy írva van: “Mindenki a saját hibája szerint ítélkezik”. Fentről, a Teremtő részéről, ez az egész rendszer, ideális. Mi el kell érjük ugyanazt a perspektívát, mint fent.

Mi nem találkoztunk véletlenül,  mi össze vagyunk kapcsolva fentről egy csoportba: valaki bejön vagy elhagyja a csoportot, közelre vagy távolra van. Ily módon, építjük meg fentről a spirituális szerkezetet, amely fokozatosan egy vággyá változik, amely létrejött a Teremtő által.

Az igazság az, hogy a Teremtő létrehozott a vágyban egy pontot. Minden más ezen a ponton kívül felfújta magát, és magába foglalta a különböző kapcsolatokat, viselkedéseket, rendszereket, mindezek eredménye a Fény befolyása rá. Maga a vágy megmarad ahogy volt, de a Fény, amely felduzzasztotta és kitöltötte a tulajdonságaival. Ezt hívják “Malchut Éyn Szof” (A Végtelen Malchut).

2013.01.07, Reggeli lecke, “Bevezetés a Tíz Szfira tanulmányába”

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,717 seconds.