Dr. Michael Laitman

Workshopok a közönségnek

Workshopok a közönségnek

Kérdés:

Most Workshopokat közvetítünk a TV adásba a külső közönségnek. Hogyan lehet ezt felhasználni a belső kongresszus előkészítésre?

Válasz:

Nem számít, hogy a workshopok a külső közönségnek vannak. Ez nem nekik volt készítve, hanem nekünk, azért hogy kezdjünk egyszerűbb nyelven beszélni.

Azok akik tanulják a Kabbala Bölcseletét, megszokták a feltételeket és kezdenek beszélni rövid kifejezésekben, részletekben, idézetek által, és úgy tűnik, hogy így lehet beszélni egymással. Valaki mond egy fél mondatot, valamilyen kifejezést, és a barát már érti. De ez nem igaz és nem így kell legyen, azért mert emiatt lopunk magunktól és a barátunktól. Meg kell tanulnunk helyesen kifejezni gondolatainkat úgy, hogy meg lehessen érteni, nem másolni a könyvből.

Úgyhogy nagyon elégedett vagyok, hogy meg kell jelenjünk a TV képernyőjén a nézők előtt, ahol több százezer ember láthat. Ez megköveteli tőlünk, hogy megértsük az anyagot pontosabban, mélyebben és egyszerűebben.

2012.12.30, Előkészítés a Kongresszusra, A Kabbala alapjai tanfolyamból

BD

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,681 seconds.