Dr. Michael Laitman

A spirituális geometriai oszlopot

null

Kérdés:

Hogyan tudjuk a személyes szándékot átváltoztatni a “sokaság imája” – ra?

Válasz:

Van egy nagy különbség. Ha a kollektivához csatlakozunk annak érdekében, hogy átadjuk a Fényt, amit ők várnak, ez az úgynevezett a “sokaság imája “, a “közösség imája”.

Ha minden egyes személy a csoportból így viselkedik, akkor megalkotjuk a közös általános hiányosság területét, ahol mindenki képes integrálódni mindenkivel, ez már egy spirituális progressziót hoz létre. Én mindenkire gondolok, te is mindenkire gondolsz és így viselkedik az egész csoport. Aztán mindenki megduplázza az erőt, hogy mekkora mértékben akar a többiek számára kérni a kitöltést. Kiderül, hogy ez az ima már egy spirituális edénnyé válik. A spirituális edény a kapcsolat eredménye. Ha imádkozok érted és te imádkozol értem, akkor mindegyik magában foglalja a másikat. Akkor a mi vágyaink egybe vannak foglaltatva, összekapcsolódva, és létrehoznak egy spirituális edényt közöttük.

A spirituális geometriai oszlopot

Ez azt jelenti, hogy összekapcsoljuk a mi vágyaink részeit, amelyben én imádkozom érted, és te imádkozol értem. A kapcsolat összeolvad egy spirituális edénnyé. Ezek a részek azaz, te és én alul maradnak.

Ebből az jön ki, hogy te adakozol a Fény irányába csak a egymással levő kölcsönös interakcióban, ahol magadba foglalod őt, és ő magába foglal téged. Tehát egy személy nem működik egyedül a spiritualitásban, ott kell lennie legalább kettőnek, ahogy mondva van: “A minimum többség a kettő.” Csakúgy, “Vagy a barátoddal, vagy halott vagy”, ami azt jelenti, hogy vagy a baráttal végzel spirituális cselekedetet, vagy halott vagy és nincs esélyed arra, hogy vonzzad a Reformáló Fényt.

2013.01.24, A Napi Kabbala lecke, “A Zohár” könyvéből

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,663 seconds.