Dr. Michael Laitman

A művészet behangolása a megfelelő frekvenciához

A művészet behangolása a megfelelő frekvenciához

Kérdés:

Mit tegyünk, hogyha nem érezzük még a kezdeti észrevételeket sem, amit a Báál HáSzulám itt leírt?

Válasz:

Ahhoz hogy érezhesd azt amiről Báál HáSzulám beszél, érzékenynek kell lenned. Ez azt jelenti, hogy ha ugyan azon a frekvencián vagy, ahol sugározzák ezt különös adást, akkor hallani fogod, de ha egy másik frekvencián vagy, akkor nem leszel rá képes.

Olyan mintha egy autóba minden be lenne építve, ami csak kell neked, – egy antenna és egy rádió, – de ha nem nyomod meg a gombot, és nem hangolod a rádiót ahhoz a csatornához amire vágysz, akkor nem fogod hallani. Bár az antenna már fogta az adást, és már el is jutott a rádióba, nem ment át a vevő részen ami a frekvencia azonosításáért felelős. Nincsen ráhangolva a megfelelő frekvenciára, nem egyezik azzal a frekvenciával amiről feléd küldik az adást.

Másképpen: Báál HáSzulám egy különös frekvenciával ír, és egyelőre nem vagy képes ezt érzékelni. Sajnálkozhatsz emiatt és gondolkozhatsz azon, miképp tudnád kalibrálni magadat, és érzékenyebbé válni ehhez a frekvenciához. De ez nem azt jelenti, hogy kínlódnod kell és szomorúnak lenned, hanem inkább légy boldog!

2013.02.20, Báál HáSzulám irásaiból, 08-as. Levél

DH

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,637 seconds.