Dr. Michael Laitman

Köldökzsinórral való kapcsolódás a Felsőhöz

Köldökzsinórral való kapcsolódás a Felsőhöz

Kérdés:

Lehetséges egy olyan állapot, amikor a csoport nem adja meg a személynek a szükséges támogatást?

Válasz:

A csoport megadja egy személynek a szükséges támogatást, attól függően, ahogyan képes érezni a támogatást. A kérdés az, hogy elég érzékeny-e érezni a támogatást? Lehetséges, hogy nincs kapcsolatba a csoporttal, és ami történik ott nem érinti őt, éli az életét. Azért jön a leckére, tanul és elmegy. Lehet, hogy vissza fog térni néhány nap múlva a leckére, mintha fontosabb dologgal kellett volna foglalkozzon. Nem érdekli hogy mi történik a csoportba, nem teszi magát érzékennyé, hogy valamifajta választ kapjon a többiektől, hatást, inspirációt. Pusztán csak néha jön tanulni. Így ő nem fog semmit kapni a csoporttól.

A csoport egy “edény”, egy eszköz a Felső összeolvadáshoz, a hely ahol a magzat hozzátapad az anyaméhében, a placenta, mint a csoport, amelyen keresztül az személy hozzátapad a Teremtőhöz. Egyelőre ő csak magzat, a csoport az egész világa, mint az anyaméhben. Azonban később, megkapja az egész világ formáját.

2013.05.29, Báál HáSzulám írásaiból, 18-as Levél

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.