Dr. Michael Laitman

Mitől fordul a kerék?

Mitől fordul a kerék?

A Teremtő irányít minket bennünk az Ő helyéről, és ez által, ad nekünk egy hideg érzést. De lényegében ez nem hidegség, nem távolság. Mi a konvergencia állapotban voltunk egy kis csoportban. Most a Teremtő kiterjeszti ezt a kört, és úgy érezzük, hogy nem ellenőrizzük az üres teret, amely létre jött.

Mitől fordul a kerék?

Kezdetben mi csak a saját körünkben éreztük magunkat, úgy, ahogyan a kongresszuson volt érezhető. És most, miután a kongresszus véget ért, egy üres teret, éreztünk, amely minden nap egyre inkább nő.

Ha ez így folytatódik, végső soron, minden előző emlék eltűnik, és vissza fogunk térni ismét az állatias állapotba. Miért teszi a Teremtő ezt? Azért, hogy most, miközben érezzük, hogy Ő eltávolodott tőlünk, a mi egység érzésünk megszűnt, ezért szeretnénk kitölteni az üres teret, a Teremtővel. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy nem vagyunk képesek a mi erőnk által megfogni, és megtartani a meleg érzést, amely ott volt, egyre jobban eltávolodik. Így a Teremtő egy új teret teremt bennünk, ahol az Ő jelenlétét és birodalmát kell, hogy érezzük.

Az első dolog az, hogy szeretnénk visszatérni az egység érzéséhez.

A másik dolog az, azért, hogy benne maradjunk, nekünk szükségünk van a Teremtőre, hogy megvilágítsa, ellenőrizze az üres teret, amely létrejött.

A mi célunk, a kapcsolat és a Teremtő elérése. És most, így áttudunk, csúszni arra a területre, amit a Teremtő tölt ki, ahol a Teremtő a cél és a kapcsolat lesz az eszköz. Így minden alkalommal egy új vizsgálatot végzünk, és ellenkező állapotokat hajtunk végre.

2013.07.19, Felkészülés a reggeli leckére

Ford: B S
Szerk: Sz I

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.