Dr. Michael Laitman

Az összegyűjtött törött lelkek

Kérdés:

 Hogyan készítsünk fel magunkat, mielőtt kimegyünk az integrált oktatás terjesztésére?

 Válasz:

Ti kapcsolatban vagytok a barátokkal és felkészítitek magatokat arra, hogy most menjetek és korrigáljátok a lelkeitek részeit, amelyen belül fordított erő található a Teremtővel szemben, azaz, a “törött” Felső Fény, a Fény törte össze az “edény”-eket.

Te korrigálni fogod a viszonyt az “edény”- ek között, ez ugyanaz a Fény az “edény”-ben, amely korábban bennük volt. Először bele helyeződött a gyűlölet ereje, azután elutasította az egység erejét, majd elhagyta őket. Most már kint található, mint ” Körbevevő Fény”. Most fogsz gondoskodni ezekről az “edények”-ről, rávonzod a ” Körbevevő Fényt”, hogy közelebb hozzad őket egymáshoz, hogy csatlakozzanak a “Körbevevő Fény” által.

Akkor a kapcsolatokban minden lélek között beáramlik a NáRáNHáJ Fénye. És a Teremtő megtartja az egész NáRáNHáJ-t, mivel a NáRáNHáJ belsejében található.

Nem kell, figyelni az arcokat, és a külső formákat, nem azt, amiről ők beszélnek, hanem látni kell az emberekben a “törött edényeket”, az összetört lelkeket. Először el kell, hogy lásd magad ezzel a képpel, és akkor kimehetsz a terjesztés cselekedetére, bár a terjesztés alatt folyamatosan meg kell tartanod ezt a képet magadban. Akkor biztosan sikered lesz, és átmeneti csatorna leszel, amelyben átáramlik a Fény.

2013.08.26, Felkészülés a reggeli leckére

ford: B S

szerk: Sz I

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,128 seconds.