Dr. Michael Laitman

A társaság nem vette észre egyik harcos veszteségét

Kérdés:

Néha a zuhanás elveszi minden erőnket, és a személy próbál menekülni a munkától, a csoporttól. Hogyan lehet felgyorsítani a zuhanás áthaladását ilyen helyzetekben?

Válaszom:

Tilos elszaladni a csoporttól. Aki megáll, amíg a zuhanás tart, az kárt okoz az egész csoportban. És másokat meg egyszerűen hordágyon visznek. A tagoknak nagyon érzékenynek kell, lenniük arra, hogy mi történik a csoportban. Ha nem veszik figyelembe, hogy a barátai zuhannak és nem jönnek a leckékre, ez jelzi a komolyság hiányát és az együttes támadás érzését.

Ha minden nap a támadásban érezzük magunkat, akkor megértjük, hogy nem tudunk nyerni, azzal, ha elveszítjük az egyik tagunkat. Amikor az egyikünk zuhan, az kárt okoz a rendszernek és elpusztítja a láncolatot. De mi nem vagyunk ennek tudatában, és ezek a barátok sem, amelyek lezuhantak, nincsenek tudatában azzal, milyen kárt okoznak a többi tagoknak. Ez azt jelenti, hogy nem dolgozunk a kapcsolatunkon, és ez kárt okoz az előrehaladásban és blokkolja őt.

Mi sok cselekedetet végzünk, de mindegyiknek a kapcsolat érzéseivel és az Unió a szándékában kell lennie, ez az erőfeszítésünk és a jutalom központja. A fókusz középpontja a Teremtő felfedezése és a végső korrekció, mindezt fókuszáljuk a kapcsolat pontjára.

Ha  csak a központi kapcsolódási pontot nézzük a csoportban, akkor felfogjuk fedezni a gyűlöletet, az elutasítást, és kölcsönös távolságot, majd a kapcsolatot, az Uniót és a Teremtőt is. Ez ugyanaz a pont, amelyet mindannyiunknak kell, folytatnunk és csak erre nézzünk. De ahelyett, mindenki a zsebét nézi.

2013.09.13, Baal HáSzulám, 33. “Shámáti”

ford: B S

szerk: Sz I

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

66 queries in 0,115 seconds.