Dr. Michael Laitman

Mi is az eredmény?!

Mi is az eredmény

Kérdés: Mi a legfontosabb a terjesztésben, maga a cselekedet, vagy annak az eredménye?

Válasz: A válasz nem függ tőlünk, hanem magától a cselekedettől függ. A cselekedetet befolyásolja a Felső Fény, először is az csoport központjába irányuló erőfeszítéseken keresztül, majd pedig a nyilvánosság felé irányuló erőfeszítéseken keresztül.

Ezzel a két a ponttal dolgozik az ember. Ha kezdetben megpróbál belépni valaki a csoport középpontjába, hogy ott megtalálja a Teremtőt, és dolgozhasson ebben a középpontban, akkor ehhez a forráshoz kapcsolódik, és óvja azt önmagán belül. Majd kimegy a tömegek közé, összekapcsolódik velük, megkérdezi a kérdéseiket, magyarázatokat kínál nekik, és közben folyamatosan arra gondol, hogy a Felső Fényt átadja nekik, hogy felébredhessenek, és még ha tudattalanul is de érezhessék, hogy közvetve, de működni kezd e Fény rajtuk.

A szándéka az, hogy mint közvetítő átadja a Felső Fényt a forrástól, a csoport központjából, amely pontban feltárul a Teremtő a külső csoport irányába is, és ezt cselekménynek nevezzük, a Fény szétterjedésének a lelkek közötti hálózaton belül.

Ha valaki így tesz, akkor az eredmény nem tőle függ. Hagyni kell, hogy tömegekhez tartozó emberek tárják fel az eredményt önmaguknak, és még ha nem is az első kísérletre, de a második vagy harmadik alkalommal elérjék ezt. Akkor a terjesztésben résztvevő is megláthatja, mindez, hogy működik.

Látni fogja, hogy ennek megfelelően a hétköznapi emberek hogyan kezdenek megváltozni, hogy a közönség mennyire lesz éhes ezekre a találkozókra, ahogy újra és újra eljönnek és összekapcsolódnak, és azt mondják, “Itt egyre nagyobb melegség van! Itt újratöltődök, bölcsebb, és energiával telibb vagyok”. Meg fogják ezt érezni belsőleg. Számukra ez olyan, mint az oxigén. Ez lesz az eredmény.

2013.10.20, “A csoport és a terjesztés” leckéjéből

ford: B S

lekt: KN

forrás:  What A Result!

Posted on November 19th, 2013 at 9:24 a

איזו תוצאה!

פורסם: 8.11.13, 9:51

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

66 queries in 0,611 seconds.