Dr. Michael Laitman

A képességek nem segítenek

A képességek nem segítenek

A fejlődés a Kabbalista csoportban

meglepően gyors és csodálatos, mert nagyon rövid idő alatt megyünk keresztül olyan állapotokon és érzékelési részleteken, amelyek a barátok nélkül jó néhány fizikai inkarnációt követelnének meg a reshimók hosszú transzformációján keresztül.

Ezen az úton semmit sem lehet “átadni”, ” átlépni”, ” levenni a listáról”. A Reshimók megvalósításának folyamata eredetileg meghatározott, és végig kell mennem ezen az egész spirálon. De a fejlődés üteme tőlem függ, és az határozza meg, hogy mennyire integrálódom a csoportba.

Még ha érzelemmentesen ülök is az órákon, “mint egy fatuskó”, értetlenül, az sem számít. Mindenki átmegy ezen.

A csoport egy csodálatos rendszer, amelyben kiegészítjük, hozzáadunk egymáshoz. Egyesek a vágy új “vaskosságát” tárják fel, másokat átjár a spirituális impulzus, és együtt, egészként hatunk egymásra.
A lényeg az, hogy a lehető legmélyebben beleéljem magam a csoportba, és meghajoljak előtte mindenemmel, meghajoljak bármilyen állapot szerint: akkor is, amikor tele vagyok élettel, egységgel, és akkor is, amikor “halott” vagyok.

A tehetségek és képességek itt nem segítenek; nem az tanulja meg a spiritualitást, aki okosabb. Mindenekelőtt arra van szükségem, hogy átadjam magam.

2014.01.16, Baal HaSulam, “Bevezető a Zohár Könyvébe”

forrás: Talents Will Not Help

Posted on January 20th, 2014 at 10:51 am

הכישרונות לא יעזרו

פורסם: 19.01.14, 13:16  

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

66 queries in 0,624 seconds.