Dr. Michael Laitman

A bennem levő Ember irányába

A bennem lévő Ember irányába

Kérdés: Hogyan tudom lenullázni magam a csoporttal szemben?

Válasz: Nagyon nehéz ezt megtenni, szinte lehetetlen. Be kell csuknod a szemed, és a csoport hatása alá kell helyezned magad, majd meg kell próbálnod fizikailag, erkölcsileg, pszichológiailag, és lelkileg is, lenullázni magad a környezeten belül. Ez csak így megy! Vesd alá magad a csoportnak, és fogadd el a tagjait olyannak amilyenek.  Ha ez az a csoport, amely megadatott nekem, akkor lenullázom magam az irányukban és ezáltal, elérem a megszorításomat.

Ezért, az a legfontosabb, hogy minden egyes adott pillanatban, belsőleg megszervezzem magam, és letisztázzam: “Merre irányulnak a gondolataim, erőim és a vágyaim? – Vagyis mindent ami egy emberben van”

Folyamatosan végre kell hajtani, a belső önkép letapogatását, ábrázolnom kell önmagamnak, hogy egy adott pillanatban ki vagyok, bestia vagy valami közelebbi az igaz ember képéhez. Sajnos, mindig felfedezem, hogy bestia vagyok. Azonban ezt követően egy elmozdulás történik, – még ha az kicsi is – mégpedig a bennem levő Ember irányába.

2014.02.11, Orosz leckéből

ford: BS

lekt: KN

forrás: Toward The Man Within Me

Posted on February 22nd, 2014 at 7:36 pm

אל האדם שבי

פורסם: 19.02.14, 14:02

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

66 queries in 0,119 seconds.