Dr. Michael Laitman

A nácizmus nem csak Németország terméke

holokauszt

Baal HaSulam Utolsó generáció című cikkéből. „A nácizmus nem csak Németország terméke. A világ tévesen ítéli meg a nácizmust, miszerint ez (a nácizmus) végeredménye a német fejlődésnek. Igazából ez a demokráciának és a szocializmusnak az eredménye, amely a vallások és az igazság nélkül marad tömegeknek az igénye alapján alakult ki és ilyen módon itt már minden nemzet megegyezett abban, hogy nincsen már remény arra, hogy az igazságosság helyreálljon.”

Illetve minden nemzet megegyezett abban is, hogy a nácizmus az, amelyik legyőzheti az idegeneket, azaz ezt érezték azok, akik a nácizmust választották. A náci rezsimek egy fontos lépcsőnek számítanak a fejlődésben az emberiség egoista fejlődése során ez elkerülhetetlen. Egyszerűen teljesen szükségszerű, ha tovább akarunk lépni, fejlődni akarunk, akkor minden egyes országban megtörténhet, minden egyes rezsimben a saját fejlődésüknek megfelelően. Ez megtörténhet akár a Franciákkal is. Ők sokat szenvedhettek a németektől, de ez nem jelent semmit, mert látnunk kell, hogy bizonyos emberek megragadják a hatalmat lényegtelen hogy milyen országban, vagy nemzeten belül van ez. A rezsimnek egy bizonyos pontján meg kell jelennie függetlenül attól, hogy mi az egységhez vezető utunkon már elértünk valameddig. Mert az embereknek az egységét a Teremtővel való formaegyezését nevezzük egységnek. Csak ez az irányultság az, ami felé ha mindenki irányul csak ez tudja megvédeni a fasiszta náci rezsimektől az országokat. Különben mindegyik országgal meg fog történni ez, minddel. Nincs lehetőség arra, hogy ezt elkerülje akár egy ország is. Ugyan az az ország, ami annyit szenvedett a náci Németországtól pillanatok alatt maga is nácivá válhat, vagy rosszabbá.

/… /

A fasizmus egyébként egyfajta kapcsolatot jelent egységet a maga módján, tehát nekünk ezt az egységet nem az egó érdekében kell létrehoznunk, hanem az adakozás érdekében és csak akkor tudunk egy másik irányba ellépni, különben a fasizmus fogja egyesíteni az embereket. Most láthatjuk, hogy jó néhány helyen emelkedik föl ez, az egész világon a nácik elkezdtek megjelenni, mert ez pont azt jelzi, hogy a terjesztésen keresztül még nem voltunk képesek elhozni a Reformáló Fényt, ami megvédené ettől a folyamattól az embereket. Tehát, nyilván ez megvédené az egész világot, mert a náci rezsimek a harmadik világháború felé taszítják az emberiséget. Csak a mi korrekciónk és a mi általunk támogatott egység tudja (a világot ettől) megmenteni.

2014.04.28. Reggeli lecke 4-ik része Holokauszt emléknap

ford: KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

66 queries in 0,113 seconds.