Dr. Michael Laitman

Hogyan lehet kifogyhatatlan energiához jutni?

Hogyan lehet kifogyhatatlan energiához jutni?

Kérdés: Mi a megújuló energiaforrások energia-egyensúlya? Adnak-e több energiát, mint ami az előállításukhoz szükséges?

Válasz:  Minden energiafajtának, amit a természettől kapunk, a lehetséges termelékenységüknek egy-kettő, de legfeljebb öt százalékát használjuk.   Ez azért van így, mert a természetet egoistán használjuk.

Azonban ha altruista módon kezeljük, ha ugyanolyan elvekkel összhangban tudnánk együtt dolgozni a természettel, mint, ahogy az hozzánk viszonyul,  egyfajta kiegyensúlyozott módon, akkor 100% -ot kaphatnánk a kívánt dolgokból a természettől, cserébe a természethez való hasonló viszonyunk 100%-os  szintjéért.

A természet önzetlenül bánik velünk, és ha az egész világhoz, az egész emberiséghez, kölcsönös módon, a szeretettel kapcsolódunk, a “szeresd a felebarátodat, mint magadat” elve szerint, akkor sokkal több energiát tudnánk kivonni a természetből, egyensúlyba kerülnénk azzal és nem éreznénk semmiben hiányt.

Harmonikusan és integrálva kapcsolódnánk a természethez, pozitív reakciót kapnánk negatív helyett. Ma a természet úgy viselkedik velünk, mintha vonakodva, mintha kötelességből szabadítaná fel az energiaforrások egy kis részét számunkra..

Mégis, miután egyensúlyba kerülünk a természettel, képesek leszünk minden egyes atomba beágyazott kimeríthetetlen energiát befogadni. Így tehát csak ebben rejlik a meglévő módszertan korrekciója és a jövőre vonatkozó megoldás.

https://laitman.com/2018/11/how-to-get-inexhaustible-energy/

 

67 queries in 0,119 seconds.