Dr. Michael Laitman

Mit tegyek a negatív gondolatokkal?

Kérdés: Azt mondta, hogy amikor eszembe jut egy rossz gondolat, ne utasítsam el, ne próbáljak ellenállni neki. Akkor mit tegyek vele?

Válasz: Dolgoznod kell vele. Ami azt jelenti, hogy el kell vinned a tízesed, a csoportod középpontjába, és a kapcsolódásod által el kell tüntetned. Képzeld el azt a csoportot, ahol egy egészet alkotva egyesültök, mint egy leves, ami fő a fazékban. Amikor jön a gondolat, fogod, és beledobod ebbe a “levesbe”, hogy teljes egészében feloldódjon benne.

Úgy fog mindez a csoportra hatni, ahogy annak történnie kell. A lényeg, hogy a csoport készen álljon, hogy a gondolatot befogadja, átalakítsa, oly módon, hogy az teljesen feloldódjon benne. Ekkor találkozhatsz a gondolat helyes hatásával.

Kérdés: Beszélhetek a csoportnak erről a gondolatról? Vagy elég, ha csak rágondolok, és iyen módon is feldolgozásra kerül a csoporton belül?

Válasz: Nem kell, hogy beszámolj róla, de dönthetsz úgy is, hogy kikéred a tanácsukat. Fokozatosan, attól függően, hogy mennyire integrálódtál a csoportba, majd meglátod, hogy beszélsz-e a barátokkal a gondolatról, vagy továbbra is kényelmetlenül érint bevinni azt a csoportba…

https://laitman.com/2019/06/what-can-i-do-with-negative-thoughts/

67 queries in 0,140 seconds.