Dr. Michael Laitman

Fény a jövőből

Kérdés: Hogyan viszonyuljunk a Teremtő negatív megnyilvánulásaihoz, ha valószínűtlennek tűnik, hogy bármi kedvező követheti azt, illetve fordított esetben, tehát, ha a pozitív manifesztáció után valami negatívum jön?

Válasz: Ha jelen pillanatban keményen dolgozom, és két órám van hátra a munkanap befejezéséig, de tudom, hogy egy csodálatos este elé nézek (hazamegyek, lezuhanyzom, szépen felöltözök, és egy vonzó lánnyal töltöm az időt) – akkor a szenvedéssel teli munka valóban szenvedés számomra? Nem. Már színezi valamennyire a fény, az öröm, amiben este részesülni fogok.

Ezt hívjuk Ohr Makifnak (körülölelő Fénynek), amely a jövőből ragyog felénk. És emiatt a jelenben nem érezzük a szenvedést. A szenvedést nem azért érezzük, mert nincs jelenünk, hanem éppen azért, mert nincs holnapunk.

Kérdés: Ha nem látom a jövőt, akkor nem látom a következő állapotot, amely pozitív arcot tár fel számomra, nem?

Válasz: Ez már egy másik kérdés. Hogyan lehetek meggyőződve róla, hogy noha nem látom a következő lépést, mégis biztos lehetek a létezését, és a hozzám való jóságát illetően? Ebben az esetben, egy csoportot kell kialakítanod, amely támogat téged ebben. Élvezd a barátok társaságát, és haladj tovább az utadon!

https://laitman.com/2019/07/light-from-the-future/

67 queries in 0,736 seconds.