Dr. Michael Laitman

A női természet és az őszinte odafordulás a Teremtőhöz

Kérdés: Minden állapotunkat a Teremtőnek kell tulajdonítanunk. De mit tegyünk a bennünk felébredő harag és türelmetlenség érzéseivel? Értsük meg, hogy a szeretetből származik, és a korrekciónkat szolgálja?

De közben a bensőnkben tombol az elégedetlenség. Olyan, mintha az édesanyám leszidna, és én így válaszolnék: “Miért szidsz engem? Így se leszek képes megtenni, amit elvársz.”

Válasz: Azt jelenti mindez, hogy a negatív érzéseidet negatív módon kezeled, és jobban szeretnéd, ha pozitívak lennének, hogy a Teremtő iránti panaszt és gyűlöletet felválthassa a hála, ragaszkodás, sőt, a szeretet?

Nos, akkor kérd ezt! Azért küldi kifejezetten ezeket, hogy szeretetet kérj Tőle, amivel Ő szeret téged, és te szeretni fogod Őt.

És ezen felül azt is kérd, hogy átláthasd: csakis pozitív hatásokat küld neked, de mivel azok az egoizmusodon haladnak keresztül, fordított, negatív módon érzékeled őket.

Mindenért csak kérd Őt! Ne rejts el semmit, ellenkezőleg, mindig fedd fel magad előtte! Ha azt állítod, hogy a nők érzelmei milyen intenzívek, és mennyit panaszkodnak, akkor tegyél te is így! A kabbalista könyvek állandóan erről beszélnek. Nézd meg, milyen szerencsés vagy a női természeteddel, hogy gyakrabban, könnyebben, és állhatatosabban fordulhatsz a Teremtőhöz, mint a férfiak.

A férfiaknak nem ilyen a természete. Sok mindent elrejtenek, kitörölnek, helytelennek és gyengeségnek minősítenek, és a természetestől eltérő viselkedésre kényszerítik magukat. A nőkkel nem ez a helyzet. Nagyon helyes, hogy kifejezésre juttatják érzéseiket. Az elvek szintjén ez a női természet, a Malchut minősége. Rajta, éljél vele!

https://laitman.com/2019/10/women-appeal-to-the-creator/

67 queries in 0,118 seconds.