Dr. Michael Laitman

Hogyan valósítsuk meg a Teremtő tervét?

Kérdés: Az Ön által elindított tömeges terjesztésnek az oka, hogy elérkeztünk az utolsó generáció időszakához. Igaz ez?

Válasz: Azt veszem alapul, hogy a tanáraim szerint mi vagyunk az utolsó generáció – ebből kiindulva kell cselekednem. És cselekszem is. Hogy milyen eredményt hoz, az nem az én, hanem a Teremtő hatáskörébe tartozik. Azt sem tudom, mi fog ebből kisülni, de nem is különösebben érdekel. Meg kell tennem, amire képes vagyok.

Nincs olyan, hogy a Tóra vagy az univerzum titkai. Nincsenek titkos erők, varázsigék és más efféle dolgok. Ami létezik, az a minden embert ugyanabba, Ádám rendszerébe egyesítő rendszer, amelynek egykor részei voltunk. Ezért nem látok az egészben semmi kivetnivalót. Nincs mit szégyellnem vagy félnem.

Megjegyzés: Van viszont egy titok, amelyet mindig felismerünk: önmagunktól nem tudunk egységre lépni. Csak erőfeszítést vagyunk képesek tenni, és minden mást a forráshoz visszatérő Fény tesz.

Rav kommentje: Ez már önmagában egy módszer! Azonban a mi kötelességünk, hogy az összes nemzetet megismertessük a Teremtő tervével. Elérkeztünk ebbe az állapotba, és ezt nem hagyhatjuk figyelmen kívül, ha valamennyire is kapcsolódni akarunk a Teremtőhöz. Pontosan azt akartam egész életemben, hogy megteremtsük az ehhez szükséges alapot.

https://laitman.com/2018/12/implementing-the-creators-plan/

67 queries in 0,150 seconds.