Dr. Michael Laitman

Hogyan tárjuk fel a Teremtő erőterét?

Kérdés: Nagy zavart kelt bennem a „Teremtő” kifejezés. Valami idős úrról beszélünk, vagy valami másról?

Válasz: Miért lenne idős? Hátha fiatal és jóképű.

De hogy komolyra fordítsam a szót, egyezzünk meg abban, hogy az univerzumban létezik egy magasabb erő, ami magában foglalja a természet egészét, és minden mást, ami annak szintje alatt történik. Ezt a magasabb erőt nevezzük Teremtőnek.

Semmi köze a mi világunkhoz, a fizikai testünkhöz, kinézetünkhöz. Csak egy erő. Képzelj el valamilyen elektromos vagy mágneses mezőt, erőteret. Ugyanez történik itt is.

Teremtő a neve annak a mezőnek, ami teljes mértékben magában foglalja a teljességet, mivel ez az erő hoz létre, alakít és cselekszik meg mindent. Meg kell nyitnunk ezt a mezőt. Benne vagyunk, de nem érezzük a ránk gyakorolt hatását. Ezért meg kell változtatnunk önmagunkat, hogy érezhessük.

Mi a teendő? Azt mondják, hogy ha létre hozol egy csoportot, amelyben közel kerülsz a barátokhoz, ezen az adakozási aktuson keresztül közelebb vagy távolabb érzed magad ehhez az erőtérhez. Nagyon hasonló a működésmód a mágneses mezőben lévő elektromos töltések kölcsönhatásához. Ezt az elvet használjuk a Teremtő erejének közelebbi megismerésénél is.

A konklúzió tehát az, hogy szükségünk van egy csoportra, hogy annak segítségével feltárjuk a Teremtő alkotta mezőt.

https://laitman.com/2020/04/discovering-the-field-of-the-creator-2/

67 queries in 0,127 seconds.