Dr. Michael Laitman

A koronavírus megtisztítja az emberiséget

Kérdés: A koronavírus egyéni célzatú vagy általános jellegű kormányzás a Teremtő részéről?

Válasz: A koronavírus a Teremtő általános kormányzásának megnyilvánulása, mivel beléptünk a fejlődés „utolsó generációnak” nevezett állapotába. Sőt, hogy még pontosabban fogalmazzak, úgy is hívhatnám az állapotot, hogy az „utolsó egoista generáció”, amelynek az egoista szintről az altruistához kell felemelkednie.

Kérdés: A kabbala szerint minden a világon az ember hasznát szolgálja. Ön érzi, hogy a vírus bármilyen módon haszonban részesítette Önt?

Válasz: Én azt érzem, hogy a vírus olyan áldás, amely megtisztítja az emberiség egészét. A világunk a pokolhoz volt hasonlatos, és most esünk keresztül a Purgatóriumon. A következő lépés a Paradicsom, amikor a szerető kapcsolódásoknak köszönhetően már teljes mértékű egység épült ki közöttünk. Ez lesz az emberi létezés végső formája.

Kérdés: Milyen belső változásokat eredményezett a vírus az Ön esetében?

Válasz: Újra kellett strukturálnom a tanítványaimmal történő kommunikációt. Most látom, hogy milyen pozitív változás állt be ebben. Jelenleg egyenlőbb módon kapcsolódom hozzájuk.

Azelőtt 300-400 fizikai tanítványom volt, a többiek pedig a virtuális térben helyezkedtek el. A vírus következtében az összes tanítványom virtuálissá vált. Az irodámból beszélek hozzájuk, és örülök, hogy a következő esztendőkben is ilyen módon vezethetem a leckéket. Szeretnék lehetőséget adni a több millió tanítványomnak, hogy az interneten keresztül hallgassanak.

https://laitman.com/2020/05/coronavirus-is-cleansing-humanity/

67 queries in 0,535 seconds.