Dr. Michael Laitman

Milyen spirituális leckével szolgál a koronavírus?

A koronavírus azzal a spirituális leckével szolgál számunkra, hogy amennyiben kedvező életet akarunk élni, úgy át kell formálnunk kapcsolatainkat, hogy azok igazolják szoros egymástól való függésünk alapvető igazságát.

Amikor belátjuk, mennyire függünk egymástól, akkor arra is ráébredünk, hogy egészségünk, jólétünk és boldogságunk milyen mértékben előfeltételezik, hogy kapcsolatainkat a gondoskodás, támogatás és bátorítás aktusaival töltsük meg. Minden probléma, ami felmerül az életünkben, a pozitív kapcsolatok hiányából fakad.

A koronavírus még inkább előtérbe helyezte, hogy szétszálazzuk, hogy életünk szempontjából mi elengedhetetlen, és mi nem az. Ennek megfelelően, meg kell találnunk azokat a lehetőségeket, amelyekkel ezeket az alapvető dolgokat biztosíthatjuk önmagunk, illetve a globális társadalom számára. Tovább kell tájékozódnunk az élet legfontosabb dolgairól, és pozitív kapcsolatokat kell kialakítanunk egymással.

Ha mindezt megtesszük, közelebb jutunk ahhoz, hogy harmóniába kerüljünk a természettel. Erre a természet jótékony módon fog reagálni, így többek között megszabadulunk a további világjárványoktól és egyéb problémáktól.

https://laitman.com/2020/05/what-is-the-spiritual-lesson-of-the-coronavirus-quora/ 

67 queries in 0,627 seconds.