Dr. Michael Laitman

Tudni akarom, a Kabbala Bölcsességét

Kérdés

Mit tegyek, amikor semmit nem akarok tanulni, ami a szakmámmal kapcsolatos, viszont éjjel nappal hallgatni akarom és megérteni a Kabbala Bölcsességét. Én csak ennek élek, nem érdekel semmi más.

Dr. Laitman

Egy csoportra van szükséged, a szisztematikus tanuláshoz és a saját magaddal és a környező világgal való helyes viszony kialakításához. A családoddal, gyermekeiddel a munkahelyeddel kapcsolatos viszonyodat is a csoportban tudod elrendezni. Teljes egészében bele kell olvadnod ebbe a rendszerbe, helyes egyensúlyi helyzetet kell a felsorolt dolgokkal kialakítani és így előre haladni a Teremtő eléréséhez. Kizárólag ezen a módon érhető el Ő.  

Kérdés

Hogy érezhetem a Teremtőt? Pillanatnyilag rengeteg tudás nyílt meg előttem, azonban nem érzem, ami, vagy aki mögötte van.

Dr Laitman

Koncentrálj a csoporttal való kapcsolatra, akkor képes leszel megtanulni, hogyan irányozd magad a Teremtőre.

Kérdés

Hogy kell helyesen kérnem a Teremtő feltárulását?

Dr. Laitman

Ismétlem, csak ha helyes módon kapcsolódsz a csoporthoz, a barátaiddal együtt tanulsz, és ha a egyértelmű módszert követed, akkor ennek része, a Teremtőhöz való kérés felemelése.

Kérdés

Ha elérjük a kapcsolat folyamatának teljességét, és mindannyian Ádám lelkébe leszünk belefoglaltatva, milyen érzést kell megtapasztalni?

Dr. Laitman

Azt fogjuk érezni, egyek vagyunk, egy érzésben, közös megértésben, összekapcsolódva az egyetlen Felső Erővel.

 [265412]
KabTV program: „A Kabbala alapjai” 20/4/26 
Forrás: https://laitman.com/2020/06/i-want-to-know-the-wisdom-of-kabbalah/
67 queries in 0,625 seconds.