Dr. Michael Laitman

Ha a nők nem egyesülnek, a világ bukásra van ítélve

A nőknek meg kell érteniük, hogy ha nem alkotnak egységet, akkor a világnak befellegzett. A nő önmagán belül kell, hogy érezze ezt. A férfi ebben nem tud neki segíteni. Muszáj, hogy betöltse női szerepét: ő ad életet, ő gondoskodik az otthonról, a gyermekekről és a jövőről.

A nőknek meg kell érteniük, hogy amennyiben nem kapcsolódnak más nőkkel, és nem viselik velük együtt gondját a világnak, akkor a világ elpusztul. Nincs szükség forradalmakra. A nőknek egyedül egység kell, és már ez megváltoztatja a világot. Ráadásul még cselekedeteket sem kell végre hajtaniuk, mert a női egység fog véget vetni a globális krízisnek.

A teljes krízis a nők, és nem a férfiak között megy végbe. Ez abból fakad, hogy a Malchut számtalan kisebb Malchutra tört szét. Akkor áll be a korrekció, ha összeillesztjük ezeket a részeket. A nőknek tisztában kell lenniük ezzel a tudással, mert így lesz igazán esélyünk arra, hogy elérjük a világ korrekciójának szintjét.

Csak abban az esetben tehetünk szert az „anya” minőségére, ha elérjük a Bina, azaz az adakozás, szintjét. Az anya az, aki ad, gondoskodik, etet és gondját viseli az egész világnak. Mindannyiunknak – férfiaknak és nőknek egyaránt – feladata, hogy megtaláljuk ezt az adakozó erőt, aminek segítségével egymás közötti egységre léphetünk.

Ha férfi a férfival, és nő a nővel alkot spirituális egységet, akkor csak egy bizonyos magasságot érhetnek el. Ezután kapcsolódnunk kell a Bina megszerzett erejéhez, és ehhez a nőkre is szükségünk van. 

Ezért ebben és a spirituális világban is tökéletes kapcsolat szükségeltetik az összes férfi, és az összes nő között. Így olvadhatunk egységbe, hogy életet adjunk Ádámnak, a tökéletes embernek, akinek férfi és női alkotóelemei együtt cselekszenek.

Olyan magzati stádiumban vagyunk, ami a terhesség nagyon előre haladott szakaszának felel meg. Hamarosan meg kell születnünk. Nem tudom pontosan megmondani, hogy a Malchut hányadik hónapban van. A nő már nagyon megkezdené a szülést, de mi még nem állunk készen. A megszületés annyit tesz, hogy rendelkezünk a közöttünk lévő egységre irányuló helyes vággyal. Ha ez megvan, kitörünk a Malchutból, és egy új, spirituális világba születünk bele.

Amikor kilépünk a Malchutból, elhagyjuk a méhet, és rögtön az adakozás minőségére épülő spirituális világban találjuk magunkat. Most még nem vagyunk készen, ezért fennállna a koraszülés veszélye.

Amikor az összes nő, egyetlen nőt alkotva lép egységre, mindenki érezni fogja, hogy a női erő uralkodik a világban. Hasonló lesz ahhoz, mint amikor az anya gondot visel gyermekére. Minden férfi érzi majd ezt a női, anyai erőt, a Bina erejét, ami uralma alá vonja a férfit. Ezen keresztül érkezik meg az adakozás ereje, az az inspiráció, amely előtt mindenki fejet hajt, és kész hallgatni a világot uraló női hangra.

Egyelőre azonban, egyénként rendelkeztek csak a vágy erejével, de képtelenek vagytok rá, hogy a hatás érdekében összefogjátok ezeket az erőket. Tegyetek meg mindent, hogy megszülessen köztetek az egység. A siker csak rajtatok múlik!

Őszintén remélem, hogy egy új emberiség, egy új időszak küszöbén állunk. Ha a nők egyre nagyobb erőre tesznek szert, a férfiak megérzik, mekkora szükségük van a női erőre, és közösen haladunk majd tovább az úton. Nektek és családotoknak is boldog és egészséges életet kívánok!

[265003]
Női lecke: A nők szerepe az új Világban:  20/05/09
Forrás linkje: https://laitman.com/2020/06/if-women-do-not-unite-the-world-is-doomed/
67 queries in 0,622 seconds.