Dr. Michael Laitman

Gondolkodjunk el azon, mi a jó nekünk

Kérdés: Mi a baj a világ-körüli utazással, és az élet élvezetével?

Válasz: Nem hiszem, hogy ez rossz lenne, de én nem számolok ezzel, és önmagában ez a vágy elérkezett a végéhez. Mindenki megvizsgálhatja, hogy mit kap ebből. Több tucat országban voltam Európában, Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában, és általános benyomást kaptam róluk. De ha valaki az utazást önmagát teszi meg célnak, akkor ezek csak kirándulások, amelyek semmit sem adnak.

Arról beszélünk, hogyan lehetne a világunkat korrigált, biztonságos és jobb hellyé tenni, önmagunk és a gyermekeinknek. Hogy minden másodpercét élvezzük, tiszta, és nem szennyezett levegőt lélegezzünk, normális, rovarirtóval nem szennyezett ételeket fogyasszunk, és normális, nem feldolgozott, és nem mérgezett vizet igyunk. Tegyük normálissá a világot!

Akkor miért kell dolgoznunk reggeltől estig, miközben a gyermekeink a kertben lógnak, vagy a házban bolondoznak? Miért nem rendezhetjük a dolgokat úgy, hogy egy nő otthon legyen, vagy legalább részben csökkentse munkanapját? Úgy gondolom, hogy mindenkinek joga van ehhez a kiegyensúlyozott megközelítéshez.

KabTv “Kabbala Alapjai” 20/05/03
[266215]
Forrás: https://laitman.com/2020/06/lets-think-about-what-is-good-for-us/
67 queries in 0,136 seconds.