Dr. Michael Laitman

Építsük újjá

Kérdés: Mi múlik azokon az embereken, aki hallgatnak önre? Mit tehet egy adott ember?

Válasz: A Kabbala tudománya a társadalomról szól, arról, hogy épül fel helyesen a társadalom, és abban hogyan változtathatjuk meg önmagunkat. Minden más, rajtad múlik. Van bármilyen benyomásod a múltadról? Hozzunk létre egy jobb állapotot, mint amit  a koronavírus előtt éltünk! Ez az, amiről beszélek.

Időnként az emberek csak beszélnek a megfelelő éghajlatról, a társadalom kijavításáról, a természetbe történő emberi beavatkozás korlátozásáról. De próbáljuk ezt valóban megtenni, amiről eddig csak beszéltünk!

Most már elhagyhatjuk otthonainkat. De tegyünk meg mindent, hogy egy jobb társadalomba, és egy egészségesebb légkörbe térjünk vissza. Én csak ezt sürgetem ezt, de a döntést mindenkinek magának kell meghozni. Ne felejtsük el, hogyan éltünk az elszigetelődésünk alatt: közben részlegesen megtisztult a légkör, az ózonréteg elkezdett helyreállni, a vizek is elkezdtek megtisztulni és így tovább. De mit fogunk a továbbiakban tenni?

Kicsit át kell szerveznünk önmagunkat. Csak erről beszélek. A vírus újra eljöhet, és nincs jelentősége milyen mutációban, de tény nem vagyunk túl rajta.

KabTv “Kabbala Alapjai” 20/05/03
[266413]
Forrás: https://laitman.com/2020/06/lets-rebuild/
67 queries in 0,602 seconds.