Dr. Michael Laitman

Női parancsnok

Komment

A járvány alatt, a tanulmányok arra mutattak rá, hogy azok az országok, melyeket nők irányítottak, sikeresebben harcoltak a járvány ellen, mint amelyeket férfiak irányítottak.

Dr. Laitman

Én mindig erről beszéltem. A férfiak vezetése, a megjelenésről szól. A nőké pedig a felelősség vállalásról. A nők uralnak otthon is mindent, és nekünk az egész világ az otthonunk.  Ezért kell a nőknek dominálniuk. 

Komment

A Stanford Egyetem pszichológusai azt állítják, a női politikusok „kaméleon” típusúak, okosan kombinálják, a női és a férfi politikai minőségeket.

Dr. Laitman

Ez az, amivel rendelkeznek. Meg kell nézni, a nő hogyan irányít otthon. Hagyjátok a férjet magára egy hétre – és egy hónapig kell utána rendet rakni. Ez világos mindenkinek.

Kérdés

Tehát ez új önnek, hogy nők irányítsák az országot?

Dr. Laitman

Ez számomra tény, ami a természetünk által adott. A ház szó maga is a nők után kapta a nevét a héberben. Ezért kel nőknek vezetnie országokat és a férfiak végrehajtók csupán. Röviden, szükség van erős, ésszerű, jó, okos és bölcs női kezekre. Ennyi. Nincs a világnak másra szüksége. Mi elmegyünk szépen horgászni meg dominózni. ?

Kérdés

Meg fogják a nők állítani a háborúkat és a gyűlöletet?

Válasz

Biztos. A belső háborúkat az államokon belül, és az államok közöttieket is. Hatalmas fordulatban vagyunk napjainkban. Egy teljesen más korszakba lépünk be, melyet tényleg a nők irányítanak.  Szükségszerű a nők kezébe adni az irányítást. Ez jól működne. Minél kevesebb férfiak babrál a politikában, annál jobb.

[268601]
KabTV: „Hírek elemzése Dr. Michael Laitmannal” 20/05/01              
Angol blog: https://laitman.com/2020/08/we-will-not-fly-anywhere/
67 queries in 0,631 seconds.