Dr. Michael Laitman

Szívtől szívig irányuló üzlet

Egy új korszakban élünk és a régi korszak megoldásai nem fognak visszatérni. Ezért értelmetlen lerogyni és siratni a megszokott életünket, mint egy öregember, aki a fiatal éveire emlékezik könnyekkel a szemében. Az időszak elmúlt, meghaladtuk. Ki lettünk lökve az előző állapotunkból, az ajtó bezárult mögöttünk, nincs visszaút.

Semmit nem lehet a mai világban, az előző rendszerek segítségével irányítani. Ami maradt, az csak arra mutat rá, hogy nem működtethetőek. A következő hat hónapba, egy évben, látni fogjuk a felépített rendszereink nagy részének összeomlását, pénzügy, ipari és oktatási rendszereket melyek a szemünk előtt omlanak össze, mint kártyavárak.

Akkor, hogy létezhetünk tovább? Adjuk fel az elmúlt száz évben felépített rendszereinket, cégeket, bankokat, ipart, kereskedelmet, egészségügyi rendszereket és oktatási intézményeket – és lépjünk be új rendszerekbe. Nyugodtan, barátságban, pánik és idegesség nélkül. Fel kell nőnünk annak érdekében, hogy tudatosan egy új állapotba léphessünk, és a kezünkbe vehessük az irányítást.  

Minden, amit az egónk irányított egy egyszerű program alapján, hogy még nagyobb legyen az egó nyeresége, sikere, az többé nem működik. A természet új programot vezetett be. Nem lehet nyereséget csinálni a megszokott módon többé, drága dolgokkal etetve egónkat. A korona vírus szándékosan akadályozza meg a régi rendszerhez való visszatérést. 

Már az új rendszerben vagyunk, de még nem tudjuk használni. Az új rendszer a tízesek a Kabbalista csoportok világa. Ehhez nélkülözhetetlen egy új emberiség, új emberi viszonyrendszer kiépítése szívtől szívig. Az új, belső önzéstől mentes viszonyoknak megfelelően világossá válik, hogy kell az üzleti kapcsolatokat is kiépíteni. Egyezésben a szívtől szívig mutató emberi viszonyokkal. 

Egy új vágy új kommunikációs módszert követel meg az üzleti világban. Az előző megoldások leomlanak, de egy másfajta érték előállítás fog megjelenni ezt megelőzően, az adakozás és a kölcsönös részvételen alapulva. Az elveknek kell másoknak lenni, mindenki hasznára és senkinek kárt nem okozva kell értéket előállítani. Senki nem nyerhet többet, mint a másik, főleg nem másnak a kárára, minden egy jobb kapcsolatért történik. 

Akkor az üzletek a szemünk előtt kezdenek növekedni, ahogy mondva van: „A hajtások kinőnek a földből,” új magok keletkeznek, új aratás következik, újra és újra. Ezt nevezzük „a Teremtő áldott mezőjének.” A kapcsolat elvei pedig a tízesektől lesznek átvéve, a köztünk lévő kapcsolatok által.

[268899]
Napi Kabbala Lecke 20/08/05, „Felkészülés az ’Új Világ’ Virtuális Kongresszusra            
Angol blog: https://laitman.com/2020/08/business-from-heart-to-heart/
67 queries in 0,633 seconds.