Dr. Michael Laitman

Az iroda-korszak alkonya

Megjegyzés: Néhány újságíró felfigyelt rá, hogy a koronavírus következtében az iroda-kultúra, amely arra kötelezett minket, hogy a kedveltség érdekében jól nézzünk ki, bizonyos autók volánja mögött mutatkozzunk – nos, mindez most megszűnt. A hangsúly a szóbeli kommunikációról az írásbelire tevődött át. A következtetés sok esetben az, hogy ezek az eltolódások nyomást gyakorolnak ránk, hogy meglássuk, kik is vagyunk valójában. 

Dr. Michael Laitman válasza: Ez természetesen így igaz. A jövőben egyféle, egyszerű kommunikációs forma fog létezni: igen, nem, és más hasonlók. Erre mindenki félre nem érthető módon bólint rá. Az egyszerűséget soha nem sérelmezi majd senki.

Semmi több nem kell, mint egy tiszta, egyértelmű köszöntés. Dicséretek, hajlongások, és a többi: ezek nem fognak működni.

Kérdés: Mit gondol arról a nyomásról, amit ez, az emberekre gyakorol, hogy meglássák valódi önmagukat?  

Válasz: Napvilágra kerül az ember tisztább valósága.

Megjegyzés: El tudja képzelni, mennyit törte a fejét egy alkalmazott, hogy milyen ajándékkal kedveskedjen a főnökének?

Dr. Michael Laitman válasza: Ennek most vége lesz. Ezeknek az időknek befellegzett. Még ha részlegesen vissza is tér, természetesen nem lesz már olyan, mint egykor.

Kérdés: Mit lát az ember, ha belülről tekint magára?

Válasz: Meglátja önmagát. Mondanom sem kell, hogy amit lát, az tömény borzalom. 

Kérdés: Szükséges, hogy megpillantsa ezt a szörnyűséget?

Válasz: Jó, ha fokozatosan, és nem azonnal történik ez meg. Nullától száz százalékig haladva, amíg nem látja a gonosz megvalósulását, és a teljes korrekciót.

Kérdés: Átugorhatja az ember ezt a lépcsőt?

Válasz: Nem. Máskülönben mire alapozza korrekcióját, spirituális emelkedését?

Kérdés: Az ember számára ijesztő vagy élvezetes a gonosz megvalósulása?

Inkább élvezetesnek gondolnám. Persze kérődzhetünk azon, hogy „ma is mennyi salakanyagot és szemetet hoztam felszínre magamban.” Mintha abból állna a dolog, hogy nekiállunk egy lapáttal ásni a földet, ásunk, ásunk, megforgatjuk a földet, majd feldaraboljuk, hogy új, fiatal palántákat helyezhessünk a földbe. 

Ez nem az általunk korábban elfogadott önvizsgálat: „Milyen rossz is vagyok!” Olyan önmagunkba tekintésről van szó, amelynek keretében a megszerzés elvét adakozásra cseréljük, és azt akarjuk, hogy ebből mindenki profitáljon. Megforgatjuk a bensőnkben lévő földrétegeket, alulról kezdve a felszíni rétegekig. Csak ezt követően ültethetjük el az új életet.

Persze az a tény, hogy kijöttünk az irodából, hatalmas változásokat hoz majd minden téren.

[271987]
KabTV “Hírek Dr. Michael Laitman-nal” 20/07/27
Forrás: https://laitman.com/2020/10/the-end-of-the-office-era/
67 queries in 0,129 seconds.