Dr. Michael Laitman

Útmutató a kerekasztalokhoz, 16. rész

Egy játék, mint a jövőbeni állapot modellje

Kérdés: Ön azt mondja, hogy a játék segít megteremteni egy jövőbeli állapot modelljét. Leírná, mi ez a modell? Milyen erőket használunk fel ezzel?

Válasz: Ha helyesen játszunk, és arra törekszünk, hogy az egyetlen helyes döntésre jussunk el, akkor egyensúlyt teremtünk a természet erőiben. Ebből az következik, hogy a játék során a tökéletes állapotunkat játsszuk el.

Kérdés: Tegyük fel, hogy dönteni akarunk. Ehhez elképzeljük, mi legyen az optimális megoldás, és megpróbáljunk azt elérni. Megpróbáljuk egy szinttel magasabb állapotban bemutatni szervezettségünket, és ebben az állapotban játszani. Mi történik akkor?

Válasz: Gyakorlatilag felhúzzuk magunkat, ehhez az állapothoz. Erőket hívunk meg, amelyek aztán ebbe az állapotba fejlesztenek bennünket.

Kérdés:  Kiderül, hogy vannak valamilyen titkos erők a természetben amelyek potenciálisan megalapozzák ezt az új állapotot?

Válasz: Minden megalapozott a természetben, minden jövőbeli állapotunk. Így egy játék révén is meghívjuk ezeket erőket.

Kérdés: Honnan tudják az emberek, hogy mi a jövőbeli állapotuk? El kellene képzelniük, hogyan szeretnék érzékelni ezt?

Válasz: Nem számít, hogyan játszanak; a lényeg a játék. Ahogy a gyerekek fejlődnek, amikor játszanak, fejlődünk mi is, de nem vesszük észre. Az egész élet egy játék.

[271091]
KabTV „Vezetői  képességekl” 20/07/09
forrás: https://laitman.com/2020/10/a-guide-for-round-tables-part-16/
67 queries in 0,129 seconds.