Dr. Michael Laitman

A spiritualitás felé való mozgás

Kérdés: Elvileg folyamatosan tízesekben dolgozunk. Mi hiányzik most, valamiféle impulzív erőfeszítés, támadás a belső munkánkon keresztül a külső egységben? Mit kell hozzá tennünk a tízes munkánkhoz a siker érdekében?

Válasz: Fokozatosan változunk. Látom ezt abból az anyagból, amelyet átadok nektek, és hogy az hogyan áramlik. Ez nem véletlenszerű anyag. Minden lecke előtt felkészítjük, amikor egyik fázisból a másikba haladunk. Aztán a Twitteren formálom meg a gondolataimat.

Látom, hogy haladunk, a tízesek szépen fel vannak építve, és a barátok sem közömbösek abban, hogy részt vegyenek azokban. Az elején a tízes munkájába kényszerültek, aztán rájöttek, hogy nincs más választásuk, mert valóban így kell lennie.

Most nem csak azért vannak a tízesben, mert muszáj, de még egoista értelemben is úgy érzik, hogy valamit kezdenek érzékelni a tízesen keresztül. Megértik, hogy a tízesen keresztül felfedik a megváltás erejét, a feltárás erejét, az inspirációt, minden vágyat, minden fényt és a teljes spiritualitást. Látom, hogy a spiritualtiáshoz, mint valami értékes, -legalábbis, hogy valami lényeges- dologhoz kapcsolódnak.

Legalább senki ne legyen közömbös a tízes irányába, és ez az oka annak, hogy érezzük ezt a mozgást, és ez nagyon jó.

[241107]
KabTV “Kabbala Alapjai” 19/02/05
Forrás: https://laitman.com/2020/11/movement-toward-spirituality/
67 queries in 0,128 seconds.