Dr. Michael Laitman

Megfejteni a Teremtő nyelvét

Minden, ami körülöttünk van, a rendszer, amelyben létezünk, vagy a mátrix, az a Teremtő. Ezért a Kabbalisták úgy vélik, hogy nem emberi társadalomban, hanem a Teremtőben vagyunk, és mindenkinek meg kell találnia a megfelelő kölcsön-kapcsolatot Vele.

A Teremtő egyetlen erő, amely mindent irányít és folyamatosan játszik velem a körülöttem lévő tárgyakon keresztül: ásványi, növényi, állati és emberi szinteken.

Aztán meg kell találnom, hogyan reagáljak rájuk helyesen. Erre a célra adták a Kabbala tudományát, amely megmondja nekünk, hogyan lehet – a természetben az ásványi, növényi, állati és főleg emberi szintekre adott helyes reakció révén – olyan állapotot elérni, ahol az összes tárgy és jelenség mögött egyetlen, irányító erőt fogok látni, amely ezen a módon beszél hozzám.

Világossá válik számomra, hogy mit akar tőlem a Teremtő, és a természet négy szintjére adott reakción keresztül tudok válaszolni Neki.

Kérdés: Vagyis valahogy meg kell tanulnom megfejteni, hogy mit akar nekem mondani ez az erő, a Teremtő?

Válasz: Igen, és akkor felismerem az Ő nyelvét. S akkor mindent meghallok: a madarakat és az állatokat, a növények susogását, a szelet és a Föld dúdolását is.

[275379]
KabTV “Spirituális Állapotok” 19/02/04
forrás: https://laitman.com/2020/12/decipher-the-language-of-the-creator/
65 queries in 0,233 seconds.