Dr. Michael Laitman

2021 – Az emberiség ébredésének éve

229

Épp most léptünk be abba a 2021-es évbe, amely megmutatja számunkra, milyen zárt a világ, kapcsolatain keresztül mennyire egyetlen közös rendszert alkot, és amiképp együttes a szenvedésünk, úgy a megoldás is kizárólag közös lehet. 

Mindezt napvilágra hozza 2021, amely az emberiség ébredésének éve lesz. Mindenki számára nyilvánvalóvá válik, hogy egoizmusunk segítségével nem lehetünk sikeresek. Ellenkezőleg, sikerünk azon múlik, hogy mennyire tudjuk lebontani a minket elválasztó, egoizmusból épülő falakat.

Ahogy dolgozunk ezen a tízes csoportban, hatással leszünk az egész világra. És az egész világ is érezni fogja, hogy elég pénzt költöttünk már fegyverkezésre. Az egyetlen dolog, amibe érdemes pénzt fektetni, az az emberek közel hozása egymáshoz. Ez az elixír lesz minden nyavalya ellenszere.

Nincs szükségünk sem oltásra, sem gyógyszerre a vírus elleni küzdelemben. Nem a koronavírus világjárvány, hanem a globális egoizmus feltárulásának pandémiája zajlik mindenütt a világon. És csakis a kapcsolat lehet gyógyír erre a betegségre.


[276189]

Reggeli Kabbala lecke Első része “Lenullázódás és Alárendeltség” 
Forrás: 2021—The Year Of The Awakening Of Humanity | Laitman.com
65 queries in 0,132 seconds.