Dr. Michael Laitman

Meg kell értenünk a jelenlegi helyzet okait!

254.02

Kérdés: Az emberiség egészére kiterjedő spirituális befolyás csak az Ön szervezetétől függ, vagy azoknak a támogatásától is, akik kicsit belehallgatnak az előadásaiba, olvasnak, érdeklődnek, de még nem a közösség tagjai?

Válasz: Minden barátunkra számítunk, akik a szó szoros értelemben az összes kontinensen segítenek minket.

Az emberiségnek ugyanakkor meg kell értenie szétziláltságunk okát, és azt, hogy miért került sor erre a szörnyű zuhanásra, ami a jelenlegi állapothoz vezetett, amikor nem látjuk a jövőt, és mindenkit ellepnek a depresszió és szorongás hullámai.

Maguk a tudósok vallják, hogy a tudomány elért a határaihoz, „kimerítette” magát. A pénzügyi szakértők szerint nincs mit tenni, és közeledünk az általános összeomláshoz. A pszichológusok pedig azt tapasztalják, hogy az egész emberiség a drogokban keres megnyugvást. 

Elmondható, hogy eljutottunk abba a fázisba, ahol a Kabbala és az összes többi spirituális gyakorlat értelmében, az emberiség, a kapcsolat erejére szorul. Így hát egyfelől az élet a kapcsolódási szükséglet felé taszított minket, hogy itt találjunk megoldást a problémáinkra. Másfelöl még tovább szükséges a gyakorlatba átültetni a Kabbala bölcsességét, ami ezen téma kapcsán is pontosan lefekteti, hogy mi hozza el azt, – és, hogy hogyan képzelhető el a világ korrekciója. 


[276497]

KabTV “Kérdezd a Kabbalaistát” 19/03/20
Forrás: Understanding The Reason For The Current State Of The World | Laitman.com
65 queries in 0,127 seconds.