Dr. Michael Laitman

Hogyan válhatunk az integrál rendszer részévé?

117

Kérdés: Mi a helyes cselekvés, amelyet meg kell tennem, hogy az integrál rendszer részévé váljak? Vagy esetleg nincs is helyem ebben a rendszerben?

Válasz: Már hogyne volna! Ez mindennek a lényege! Most, hogy érzem az összeköttetést a teljes integrál rendszerrel, hogyan járjak el úgy, hogy hasznára váljak? 

Ez annyit jelent, hogy nem individuális entitás vagyok, hanem vagy előnyök forrása vagyok, vagy ártok az egész mechanizmusnak. Mint minden egyes sejt a testben. Ezek nem önmagukban léteznek, hanem kizárólag azért, hogy fenntartsák a teljes szervezet multifunkcionalitását.

Kérdés: Hogyan integrálódjak helyes módon a rendszerbe?

Válasz: Minden sejtet éreznünk kell magunk körül, hogy képesek legyünk erre. Továbbá éreznünk kell a Teremtőt, amely megtölti a sejteket az Ő életerejével. Ahogy létezik a testet éltető szellemiség, éreznünk kell a test összes sejtjét, és az őket kitöltő szellemiségét, és ennek megfelelően tudok a test és a fizikaiság jólétéért dolgozni. Ez az értelme annak a mondásnak, hogy „a többiek szeretetétől a Teremtő szeretetéig.”

Kérdés: Hogyan tudunk kölcsönösen együttműködni ezekkel a sejtekkel? Mire építek, ha jelenleg nem rendelkezem a kívánt jellemzőkkel?

Válasz: Azok majd megjelennek benned. Fokozatosan kezded érezni, ahogy kölcsönös együttműködésben vagy a többiekkel, és így, a köztetek lévő együttműködés révén, az egész testet eljuttathatjátok oda, hogy az felveszi a teremtés alakját.

Kérdés: Tehát éreznem kell őket és a minket összekötő minőséget, hogy felfedezzem ezt a vágyat?

Válasz: Ez nem probléma. Csak kezdj el ennek mentén gondolkodni, és megérted, hogy mindez lehetséges.
[252391]

KabTV “Kabbala Alapjai” 2019.07.21

Forrás: How Can We Become Part Of The Integral System | Laitman.com

Kép linkje: Laitman_117.jpg (100×100)

65 queries in 0,143 seconds.