Dr. Michael Laitman

„Társkeresés és párkapcsolatok: mi a kulcsa a sikeres párkapcsolatnak?” (Quora)

Michael Laitman, Quora: „Társkeresés és párkapcsolatok: Mik a kulcsa a sikeres kapcsolatnak?”

A sikeres kapcsolat kulcsa a hajlandóságban rejlik, hogy engedményeket tegyünk. Kölcsönös engedmények, esetén a partnerek képesek egymás iránti szeretetüket növelni.

Aki engedményeket tesz egy párkapcsolatban, békét, kapcsolatot, nyugalmat és szeretetet nyer. Pozitív kapcsolathoz vezet, amely nem a büszkeségen és az uralkodáson alapul. Tanárom, Rabash egyszer azt mondta, hogy a „család csak kölcsönös engedményekből létezhet”. Szeretnünk kell, barátságosan kell bánnunk egymással, engedni kell a másiknak, és ezáltal olyan érzést nyerünk, amelyet „szerelemnek” nevezünk.

Az engedmény kizárólag tőled függ. Nem kell nyomást helyezni a másikra. Ha engedményeket teszel, akkor látni fogod, hogy milyen erős fegyverről van szó, és az engedmények példái révén egyszerűen meghódítod a partnered.

Dr. Michael Laitman kabbalistával folytatott beszélgetés alapján. Írta/szerkesztették  Dr. Michael Laitman kabbalista tanítványai.forrás: https://laitman.com/2021/10/dating-and-relationships-what-are-the-keys-to-a-successful-relationship-quora
65 queries in 0,635 seconds.