Dr. Michael Laitman

Közös fellépés az akadályok leküzdésére!

962.2

Kérdés: Hogyan találhatunk örömöt, ha a tízesben külső és belső akadályok is felbukkannak? A helyzetet elmével értjük, de még nem tudunk fölé emelkedni, és szívünkben átélni az akadály jelentette örömöt. Hogyan viszonyuljunk ehhez a jelenséghez a munkánk során?

Egyrészt megértem, hogy az akadályok nem hoznak derűt. Másfelől ez pont azért történik így, mert nem részesülök a csoport támogatásából.

Amint megérezzük a csoport támogatását, az akadály valamiféle versengéssé változik: miként emelkedhetünk fel, és kerülhetünk a negatív jelenség fölé. Az akadály így öröm lesz, mint ahogy a sportolóknál is megtörténik ez az átértékelődés.

Minden a csoport támogatásának a függvénye. Nem jó, ha egyedül kell megbirkóznom valamely akadállyal. Sok időt fordítok rá, ráadásul a nehézség később visszaköszön, és nem fogom tudni, mit kezdjek vele. Csak önmagamat fogom emészteni a kudarc miatt.

Közösen kell megküzdenünk az akadályokkal! Azonnal fejest kell ugranunk a csoportba, kapcsolódni a barátokhoz, és a kapcsolódási pontból megint ránézni az adott nehézségre. Ekkor előfordulhat, hogy a probléma egyáltalán nem is létezik, mivel a csoporttal már korábban úrrá lettünk rajta.

Nemketközi Kongresszusból „Emelkedjünk önmagunk fölé”  2022.06.01  „Közeledés a Teremtőhöz, a köztünk lévő kapcsolat hálózatán keresztül” Lesson 1

[293798]

Forrás: Deal With Obstacles Together! | Laitman.com
65 queries in 0,116 seconds.