Dr. Michael Laitman

Munka a barátokkal

947

Kérdés: Hogyan nyűgözhetnek le minket a barátok, és hogyan kaphatunk tőlük inspirációt?

Válasz: Attól függ, mennyire értékeled a barátodat, mennyire nagy a szemedben. Így ihletet kaphatsz tőle, és energiádként használhatod az állapotát. Ez a mi életünkben is előfordul.

Kérdés: Felfedezem, hogy egy barátom szeret engem, ez az érzés a Shechina? Hogyan emlékezhetünk erre a szeretetre a változó kapcsolatok hátterében?

Válasz: Amikor egy barátod irántad való szeretetét érzed, akkor képesnek kell lenned azt értékelni, azonos szintre emelni magad, megfelelően bánni vele, és neki is ugyanígy kell bánni veled. Össze kell kapcsolnotok hozzáállásaitokat egymáshoz, hogy a Teremtő feltáruljon köztük.

Kérdés: Ha nézeteltérések és feszültségek támadnak bennem a barátokkal kapcsolatban, fel kell-e hoznom ezt a csoportban való megbeszélésre, vagy elég a belső munka magamban?

Válasz: Alapvetően a belső munka elég ahhoz, hogy a történéseken felül kezd el korrigálni magad. Ha azonban ez nem megy, akkor fordulhatsz a csoporthoz. Ezeket az állapotokat egyedül vagy másokkal együtt kell korrigálnod. De korrigálni kell őket.

A „Emelkedjünk önmagunk fölé” nemzetközi Korngresszusról, 2022/1/6, „Közelítés a Teremtőhöz, a köztünk lévő kapcsolatok hálózatán keresztül” 1. lecke
[294052]
forrás: https://laitman.com/2022/03/working-with-the-friends/
65 queries in 0,123 seconds.