Dr. Michael Laitman

A Teremtőhöz való kapcsolódás módja

938.03

Kérdés: Most az összes barátom a tízesemből szétosztották a különböző tízesek között. Mire koncentráljak: az én tízesemre vagy arra, amelyikbe kerültem?

Válasz: Ez a kérdés nem számít Nem kell a tízesedben maradnod. Ehelyett próbálj meg kapcsolatot teremteni az ismeretlen barátokkal.

Ők mindannyian hasonlóak hozzád. Ugyanazokkal az állapotokkal, célokkal és megértéssel rendelkeznek, hogy le kell nulláznunk magukat, és másokkal egyetértésben és kölcsönös garanciával kell kapcsolódniuk.

Ezért nincs értelme annak, hogy azokkal társuljatok, akiket ebben a világban tisztán fizikailag, külsőleg vagy pszichológiailag ismertek. Nektek azonos spirituális kapcsolatba kell lépnetek ismeretlen barátokkal.

Tegyük fel, hogy az asztal végén ülök, körülöttem öt-hat ember. Megbeszélek velük néhány kérdést, és workshopot tartok velük; ez számomra egy tízes. Ha most csatlakozom hozzájuk, máris elérhetem a Teremtőt.

A következő órán egy másik tízessel, egy harmadikkal és egy negyedikkel leszek együtt. Így mindig keresem a módját annak, hogyan kapcsolódhatok a Teremtőhöz.

Ez ellentétes a természetünkkel, hogyha így cselekszel, az fantasztikus. Ez megtanít arra, hogyan ragadj meg bármilyen állapotot, hogy azon keresztül a Teremtőhöz tapadj.

[330597]
A Napi Kabbala leckéből 2020.02.19. "Felkészülés a kongresszusra"
forrás: https://laitman.com/2024/07/a-way-to-connect-to-the-creator/
64 queries in 0,627 seconds.