Dr. Michael Laitman

Mindenkinek legalább egyszer tapasztalnia kell egy Kabbala kongresszust

Október 15.-én kezdődik az Észak Amerikai Kabbala Kongresszus a New York állambeli Buffalóban. Reméljük hogy sok új baráttal találkozunk ott. Ezek az “élő” találkozó nagyon fontosak.

Az Észak Amerikai Kongresszus után pedig október 22.-én a Törökország beli Antalyiában lesz a következő kongresszus főként Európa és Ázsia számára.

Ez a két esemény hihetetlen lehetőséget ad az egység elérésére. Amennyiben valaki soha nem volt egy Kongresszuson, akkor egyszerűen nem képes azokat a kapcsolatokat megkapni, melyek szükségesek ahhoz, hogy megérezzük ezeken a kapcsolatokon belül a spirituális világot.

Amennyiben valamit legalább egyszer átéltünk, akkor tudjuk már, hogy az milyen érzés, és folytathatjuk munkánkat onnan, ahol azt kezdtük. De anélkül, hogy valamit legalább egyszer ne tapasztalnánk meg, nem kaphatjuk meg a megfelelő benyomásokat, és azok nem képesek kifejlődni bennünk. Meg kell kapjuk azokat a benyomásokat, amelyek később képesek tanulásunk során kifejlődni.

Ennél fogva bárki, akinek meg van a lehetősége, hogy egy Kongresszusra eljuthasson, de nem használja ki ezt a lehetőséget és inkább otthon marad, vagy inkább egy barátok találkozóján vesz részt egy-két baráttal otthonához közel, az hibát követ el. Ezt csak akkor tehetjük meg, ha körülményeink nem tesznek mást lehetővé számunkra.

A magam részéről megígérem, hogy minden kérdést megválaszolok ezen Kongresszusok ideje alatt.

(a reggeli lecke harmadik része alapján)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,135 seconds.