Dr. Michael Laitman

A világnézetünk adakozóvá formálódik

A hozzám intézett kérdés:

Miért van az, hogy a felmerülő akadályaimnak 90%-a a fizikai testemhez kapcsolódik? (Éhes vagyok, fáradt vagyok, és így tovább) Végül is, a testiség sokkal kevésbé fontos, mint a spiritualitás, és mégis olyan kis szikra az életünkben.

A válaszom:

Azt kérdezi, miért nem kaptunk lehetőséget a spirituális vágyakkal, fényekkel, és szűrökkel dolgozni, a testiség helyett. Azonban, a kiterjedését, az adakozás hullámaiban kibontakozó világnézetének, természetes módon gátolja, ennek a világnak a megfigyelése. Megállítja önt a determináció világában való létezés.  Folytatja a létezést ebben a világban, és összekapcsolódik emberekkel, azonban ennek a világnak, a spirituális világhoz kapcsolása nélkül, az egész elveszíti az értelmét. Ez csupán egy következménye, reflexiója a spirituális világnak, vetített valóság.

Létezik egy speciális vetítési technológia, ami háromdimenziós, holografikus képet vetít az levegőbe, lézersugáron keresztül. Mindenféle figurát képesek az üres térben létrehozni. Hasonló módon, ez a világ is illuzórikus képekben jelenik meg a számunkra, azonban ez a világ, a lenyomata mindannak, ami a spiritualitásban létezik.

Az egoisztikus vágyaink vetítik ezt a világot a számunkra. Egyenlőre, ez csak ebben a formában tud létezni, és ez nem fog eltűnni a korrekció legvégéig.  HYPERLINK “http://www.laitman.com/2010/05/what-do-we-celebrate-on-lag-bomer/” Rabbi Shimon Bar Yochai itt ülhet velünk, láthatja a testi világunkat, a teljes korrekciója ellenére. Ez a világ csak akkor fog eltűnni az érzékeinkből, amikor megtörténik a végső korrekció.

Ez a világ, az általános – élvezet kapni akarására irányuló – vágyhoz tartozik. Ez egoisztikus vágy, ami még nincs a Teremtő ellen. Ez egy egyszerű vágy, egy állati élet irányítására, és élvezet megszerzésére. Ezért ez nem irányul bűnősökre, és nem kíván korrekciót. Csak egyszerűen használnunk kell, mint egy állat, ás az adakozás vágya irányába formálni. – ami a lélek.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,113 seconds.