Dr. Michael Laitman

Helyet készítve a Teremtőnek

A Teremtő folyamatosan ébreszti az egyént felfedve előtte a származását (hanyatlását) és vágyakozását a Shekina után. A személynek mind a hanyatlását, mind a felfelé való útját a megfelelő szemléletmóddal kell felfognia: mit kellene nekem sajnálnom, és valójában mit sajnálok?

Nekem egy analízist kell végeznem, és fokozatosan, a Fény segítségével törekednem kell az adományozás szándékának a megszerzésére. Előzőleg arra vártam, hogy a fény felfedje magát előttem, most azt szeretném, hogy változtasson át.

Valójában nincs értelme a fényre várni, hogy világítani kezdjen. A Teremtő mindenütt ott van, csak belőlünk hiányzik a Vele való azonosság, hogy megérezhessük Őt.

Ezért nélkülözhetetlen, hogy megrendeljük a kijavításunkat: hogyan viszonyuljunk önmagunkhoz, a környezetünkhöz, a tanítóhoz, és a helyhez (A Shekina) ahol felfedezhető a Teremtő, melyet az egyénnek a társaival együtt kell elkészítenie a Teremtő jelenlétéhez. Fokozatosan világossá válik, hogy minden ember összes problémája egyes egyedül a Shekina korrekciója.

Ez az egyetlen dolog, amivel foglalkoznunk kell. Elég a Shekinát felvinni az első fokozatra a korrekció 125 fokozatából és a Teremtő addig a fokig máris felfedezhető. A Teremtő a maradék fokozatok mögött is található és az Ő felfedezése egyedül azon múlik, mennyire vagyunk hasonlatosak Őhozzá.

br

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.