Dr. Michael Laitman

Az utolsó száműzetés végén

Mi a négy száműzetésból álló időszak végén járunk, a végső, teljes kimenekülés küszöbén. Meg kell találjuk az összes embert a világban, akik felébredt szívben található pontokkal rendelkeznek, és nyújtanunk kell számukra mindazt, amire szükségük van, hogy tanulhassanak, és tovább juthassanak a csoportjaink és aktivitásaink keretein belül.

Mindemellett ki kell lépjünk a külső világba, és terjesztenünk kell a Kabbala tudományát azok számára, akikben még nem ébredt fel a szívben található pont. A világ ma szétrobban a hatalmas vágytól, mely különböző formákban jelenik meg. Az emberek már az élet értelmét kérdezik maguktól, bár még inkább materiális mint spirituális szempontból. Mindennek ellenére elégséges számunkra, ha már most elkezdjük elmagyarázni nekik a valódi beteljesülést, mely csakis a spirituális felemelkedésen keresztül érhető el.

Számunkra a spirituális felemelkedés egy magasabb szint elérését jelenti. Ez az ami felé szívben található pontunk vonz minket. De számukra a spirituális felemelkedés a korporeális szintre vonatkozik, mint szeretet, kölcsönös résztvétel, univerzális egység, adakozás, vagy kompromisszumok az evilági békés élet érdekében. Ez az amit az emberiség spirituális életként elképzel magának. És nekünk vágyaiknak megfelelően kell hozzájuk fordulnunk.

Azonban idővel, azáltal hogy egy rendszerbe egyesülnek velünk, az emberek képesek lesznek majd megragadni a korrekció valós célját. Sőt mi több a Fény jelen lesz majd az emberek közötti új viszonyokban, mely nagyobb megértést, és érzékelést nyújt majd. Legvégül a teljes világ a szívben található pontokkal rendelkező emberekhez kapcsolódik majd, képessé válva a kompromisszumokra, önmaguk elutasítására, és hogy felemelkedjenek Izrael edényével együtt.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.