Dr. Michael Laitman

Legyen kötelező munka e tan tanulása

Dr. Michael Laitman

Meg kell szerveznünk a mindenki számára kötelező élethossziglan tartó tanulást. A válság akkora csapással végződik, hogy senkinek nem lesz munkája. Nem lesz szükség extra javakra, nem lesz mit termelni. Mindenből elég van már. Csak szemetet gyártanak s eldobják s az szeméttárolóvá teszi a bolygót.
Hirtelen rájövünk, hogy hét milliárdból 80% fölösleges. Mit legyen velük, haljanak meg? Van, aki ezt javasolja, hogy a többieknek jusson munka. De egy ilyen háború után a többiek sem kapnak munkát, hisz azon gondolkoznak majd, érdemes-e élni még így.
Tehát erre van egy egyszerű megoldásunk. Mindenkinek az lesz a munkája, hogy egy oktatási rendszerbe lépjen be. Ahogy a gyerekeknek kötelező 18 éves korukig tanulni, a felnőtteknek egész életükben legyen kötelező a tanulás s elég naponta pár óra munka, amennyit kap a társadalomtól, ami szükséges.
Akkor mindenki kötelező módon belső változáson megy majd keresztül. Senki nem lesz kizárva. Mindenki tanul a neten, klippeket néz, dalokat hallgat, vicces sztorikat olvas, mind a globális integrált egységes közös felépülési vágyról, felelősségről szól majd. Lesz mindenkinek házi feladata, amit be kell nyújtani és vizsgázni is kell majd. Ha mindent megtett, kap fizetést a hó végén. Ez lesz a munkájuk.
Kérdés
Nade miből, kitől,  hogy kaphat fizetést, ha senki nem dolgozik?

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.