Dr. Michael Laitman

Ne várd meg, amíg kényszerítenek a fejlődésre

Ha nem sikerül a világot felébreszteni az elöl világító Fényre , szenvedés által lesz kényszerítve hátulról és így érve el az előre haladást. Az út haladást érünk elnagyon hosszú, a kínlódás arra készteti az embert, hogy elmélkedjen, hogy miért szenved, é hogy mit csináljon Képzeld el, hogy milyen sokáig tart ez, és mennyi fájdalmat okoz.

Mindazonáltal, ha a Kabbala tudományának terjesztésével valamennyire asszisztálunk  az emberiség fejlődésénél, mi gyorsan érünk el haladást, és elkerüljük a csapdákat. Tudjuk, hogy minden, ami az ásványi szinten történik, egy egyszerű akciónak felel meg a növényi szinten. És minden, ami a növényi szinten történik, az megfelel egy egyszerű akciónak az állati szinten. Csak gondold el a különbségeket ezen állapotok között.

Lenni kell háborúknak, kinlódásoknak, és ijeztő szörnyűségeknek, azért, hogy egy fokkal előrébb mozogjunk, rgy magasabb szintre. Ehelyett felrajzolhatjuk a Felső Fényt, és elkerülünk minden problémát a világ ezen szintjén. A szenvedésünk egy évtizedét helyettesíthetjük minimális egyéni erőfeszítésünkkel,a spirituális haladás felé, a Fény segítségével.

Ez íme a nagyszerű különbség az ásványi, a növényi és az állati szint, meg a természet intelligens szintje között. Tehát komoly felelősséget kell vállalnunk a nekünk szolgáltatott alkalmak kapcsán.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,620 seconds.