Dr. Michael Laitman

Minden már készen áll a korrekcióra

Minden előkészület már megtörtént fentről, a Teremtő, a természet ereje által. Minden egyes személyen belül létrejött egy felkészülés, mindenkinek a saját lelke gyökere által, hogy a többi lelkeket képes legyen összekapcsolni magában, és korrigálja a törést, és ez által képes legyen elérni a saját végső korrekcióját. Tehát a személy kifejezi és megvalósítja a teljes felkészülést, amelyre fel lett készítve, és ami lelke gyökerében létezik.

A felkészülésnek megfelelően, az emberek mindenféle helyzetekben vannak: néhányan jobban felébrednek a spiritualitásra, mások kevésbé, és néhányan nem is ébredtek még fel.

Nem számít, ha a személy egyelőre csak a fizikai vágyakról gondoskodik, vagy ezt megelőzően gondolt a spiritualitásra, de levezetik az útról, vagy pedig már közeledik a belső munka felé, esetleg már ezen az úton van és elindult a spirituális létrán. Minden személy ugyanazon feltételekkel szembesül felülről. Ez a világok lezuhanásának az eredménye, a vágyak törése és egymásba illeszkedése. Tehát minden ember, minden pillanatában a létezésnek, megvan a lehetősége, hogy egy szabad választást végezzen.

A világok rendszere az Ein Sof világából terjed szét, az Adam Kadmon világán és az edények törésén keresztül, egészen az Acilut világáig, majd létrehozva a BIA világát.(Beria, Jecira, Assia). Ezután megszületett ezekben az Adam Ha Rison, egy közös lélek, amely a belső része a BIA világának, a belső vágya a teremtésnek.

Majd, az Adam Ha Rison széttört és az összes részek összekeveredtek: az adakozás vágya és a megszerzés vágya, Galgalta és az AHAP részei, amelyek egymásba kapcsolódnak, és így zuhannak le. Mindez eléri azt az állapotot, amely már a megfelelő munkára van felkészítve.

Amikor a lelkek kölcsönös integrációs folyamata befejeződött, (ahogy Ari mondja ezt nekünk) – ettől az időtől kezdődik a világok korrekciója. Meg kell, hogy értsük, hogy az összes esemény a világban, csak a mi korrekciónk hiányának az eredménye, hogy nem tettük meg a szabad választásunkból, hanem elutasítottuk a feltételeket kihasználását, amelyek már elő  voltak készítve.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,628 seconds.