Dr. Michael Laitman

Miért Amerikát érte az első csapás?

miért Amerika

 

 

 

 

Kérdés:Legyen szíves magyarázza el, miért Amerikát érte az első válság? Az amerikaiak a legadakozóbb emberek a földön. Rengeteg jótékonysági akciót vezetnek, és adnak mindenféle célra, köztük humanitárius célokra is. Személy szerint az Egyesült Államoknak köszönhetem, hogy eljöhettem a régebbi Szovjetunióból. Köszönhetjük még, hogy zsidók biztonságban vannak manapság és van saját országuk és azt is, hogy a Szovjetunió már  megszűnt, és hogy a világ hosszú ideig általuk virágzott.

Szóval miért őket érinti a válság? Milyen hibát követtek el, hogy ezt a büntetést érdemlik? Lehet, hogy az amerikaiak ezt nem altruisztikus okokból teszik, és nem olyan céllal, mint ahogy azt a Kabbala elmagyarázza, de ennek ellenére hozzájárulásuk és tetteik nem maradhatnak elismerés nélkül. A világ összes országai közül az Egyesült Államok áll legközelebb a “Szeresd felebarátodat” elvhez, amennyire ezt meg tudom állapítani.

Válaszom: Mindez azért történik, mivel az Egyesült Államok a világ legfejlettebb országa, és a világ többi részével és a többi országával kapcsolatban áll. Így ők érzik a globális válságot legelőször, mely majd tovább gyűrűzik, és elborít mindent. Természeti, járványokkal teli, és szociális válsággá változik majd. Ez így megy majd tovább, amíg megtanuljuk, hogy a problémát csak közösen, globálisan vagyunk képesek megoldani, úgy mintha mind együtt egy határok nélküli test lennénk.

kn-

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

66 queries in 0,116 seconds.