Dr. Michael Laitman

Miért vagyunk itt?

 Kérdés:

Az utóbbi időben legalább annyira van szükségem a leckék hallgatására és a kiadott szövegek elolvasására, mint amennyire az evésre ivásra. Minden nap úgy érzem, nem bírok tovább menni amennyiben nem töltök időt a kabbalával. Amikor tanulok, az egész nap jól érzem magam. De amikor eljön az este, még egy kicsit tanulnom kell, ellenkező esetben úgy érzem, elvesztettem valamit. Mi történik velem? Mindez előnyös, vagy valamit változtatnom kell érzéseimen?

Válaszom:

Azért lettünk erre a világra teremtve, hogy felfedezzük a Felső Világot, miközben ezen a világon élünk, és akkor majd mindkét világban egyszerre létezünk egy időben. Így a Természet alapterve alapján minden szabadidőnket (szabad normális életünkhöz szükséges dolgok megszerzése, és elvégzése után) a Felső Világ felfedezésére kell fordítsuk. Be kell lépjünk ebbe a Felső Világba mielőtt fizikai testünk elhalálozik, és ebben az esetben tovább létezünk fizikai halálunk ellenére. Amennyiben ezt nem érjük el a megfelelő idő alatt, akkor a Felső Világ felfedezését egy újabb fizikai életciklus alatt kell folytassuk.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,135 seconds.