Dr. Michael Laitman

A lélek halhatatlan motorja

 Híradás:

Az olajozás segíti a világ minden motorját a működésben, de még így is legalább az energia egy negyede elveszik a súrlódás miatt. A legkorszerűbb olajozási technikák ellenére az autók motorjában legalább az energia 15%-a vész el emiatt. A legtöbb motorban jóval több, mint 15% a veszteség, és a súrlódásból származó hő évente dollármilliókat érő fenntartási és javítási munkát eredményez. Egy új, folyékony kristályokon alapuló olajozási módszer hatalmas súrlódás csökkentést ígér, és az ebből a felfedezésből származó új anyagok akár öt éven belül piacra kerülhetnek, olyan olajok, melyek akár nullára csökkenthetik a súrlódást.

Kommentárom:

Bárcsak felfedeznének hasonló olajokat az emberek számára! Igazából ilyesmi már most létezik: az adakozás tulajdonsága pontosan ilyen viszonyokat teremt az egymás közötti kapcsolatokban. Nemcsak megszünteti a súrlódást, hanem még többlet energiát is szolgáltat a motornak – a közös léleknek- a működéshez. Ez az energia az egyes személyek által mások iránt érzett adakozási szándékából adódik. Ezzel egy közös, az adakozás iránti szándék jelenik meg, maga a Teremtő, mely határtalan energiát képez, valamint az örökké való kielégülés érzését.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,633 seconds.