Dr. Michael Laitman

Itt van Amerika vége, vagy mégsem?

 Kérdés:

Nem örül annak, hogy Amerikának vége?

Válaszom:

Önnel ellentétben, én nem vagyok képes örülni a hírekben hallható amerikai válságnak, és annak sem örülök, hogy Isten bünteti őket büszkeségükért, mivel tisztelem azokat az embereket, akik egy ilyen erős országot építettek a saját erejükből, mindenféle külső segítség nélkül.  Nem hiszek a végletekben gondolkodó világban, tudom, hogy a világ kerek, és ez az egyetlen lehetséges állapot.

Ahhoz hogy egy ország nagy legyen, szükséges, hogy legyen hatása a világ többi részére, annak pénzügyeire, technológiájára, kifejlett tudományaira, és tökéletes kormányzással kell bírnia, mindenfajta erőszak nélkül. Objektíven felülről szemlélve a világot, szomorú vagyok a közeljövőben várható válságok miatt. Nem érzek emiatt semmilyen animalisztikus élvezetet.

Azonban ön hamarosan csalódott lesz, mert Amerika  túléli majd a válságot. Nagyobb rugalmassággal rendelkezik, mint bármelyik másik ország, és könnyebben lesz képes alkalmazkodni. A nyugati civilizáció összeomlása és a jelenleg ismert világunk vége mindannyiunkat változásra kényszerít majd. Azok akik okosan gondolkodnak, hamarosan tanulmányozni fogják a kabbalát, és így kevesebbet fognak szenvedni, és hamarabb magukhoz térnek majd. Ezt kívánom mindenkinek, köztük az orosz embereknek is.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.