Dr. Michael Laitman

Nem kerülhetjük meg a Természet törvényeit

 Kérdés:

A nagy kabbalista Báál Haszulam arra kéri az embereket, hogy ne sértsék meg a Természet törvényeit, mintha ezek a törvények közlekedési szabályok lennének, ahol az ember nem mehet keresztül az utcán a tiltott helyen, vagy nem vezethet a közlekedés irányával szemben. Például az emberiség a Wright testvérek óta megszegi a gravitáció törvényét. Ennek ellenére ez a törvény továbbra is életben van, csak mi megkerüljük. És akkor mi van?

Lehetséges egy listát készíteni a Természet törvényeiről, vagy csak a kabbalisták ismerik őket?

Válaszom:

Minden esetben amikor megszegjük a Természet törvényeit, ezek a tettek egy negatív reakciót váltanak ki, egészen a halálig bezárólag. A globális társadalmon belüli viselkedés szabálya nem jelentkezett mint a Természet egyik törvénye a mi időnkig, de most elkezdett jelentkezni, mivel beléptünk fejlődésünk utolsó fázisába, elértük az “emberi szintet”, míg azelőtt csak alacsonyabb szinteken, a kövületi, vegetatív, és állati szinteken léteztünk.

A Természet törvényei szigorúbbak, mint a közlekedési szabályok, mivel a Természet nem sajnál, és nem bocsát meg, és “a legpontosabb fizetséget” követeli. Nem kerülhetjük meg ezeket a törvényeket, de tanulmányozhatjuk őket, és megtanulhatjuk, hogyan kell őket pontosan használni. A globalizáció azt követeli tőlünk, hogy egyesüljünk annak érdekében, hogy megfeleljünk a Természet irányító erőjének. Amennyiben megtesszük ezt, akkor ezeket a törvényeket előnyünkre tudjuk hasznosítani. De ha nem tanuljuk meg, hogyan éljünk mint egy globális társadalom, akkor lezuhanunk, mint egy gyengén épített repülőgép, amíg meg nem tanuljuk a Természet törvényeinek helyes használatát.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,207 seconds.