Dr. Michael Laitman

A férfi és a nő szíve különböző

 Híradás:

“A nem-specifikus szervátültetés jobb eredményeket hoz.” A hosszú távú túlélés egy szívátültetés után magasabb, ha az új szívet kapó személynek ugyanaz a neme, mint a donornak, állítják a tudósok. A pontos ok nem ismert, bár a méretkülönbség lehet az egyik ok.

Tudósok a Baltimore-i John Hopkins Egyetemen utánanéztek az 1998 és 2oo7 között végzett szívátültetéseknek, és megvizsgálták a túlélési arányt az azonos, és nem azonos transzplantátumok között. A legrosszabb eshetőség az volt, amikor egy nő kapott egy férfi szívet, míg a legsikeresebb átültetések azok voltak, ahol a férfi beteg férfi szívet kapott.

Kommentárom:

A kabbala tudománya szerint a férfi és női testek különbsége meghatározza az egyes alaprészek közti különbséget is, beleértve az összes szervet, és testük minden sejtjét. Semmi azonosság nincsen a férfiak és nők között, és ez azért van, mert különböző spirituális gyökérről származnak. Az orvosoknak is figyelembe kellene ezt venniük, amikor az emberi testet operálnak.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,609 seconds.