Dr. Michael Laitman

A férfi és a nő szíve különböző

 Híradás:

“A nem-specifikus szervátültetés jobb eredményeket hoz.” A hosszú távú túlélés egy szívátültetés után magasabb, ha az új szívet kapó személynek ugyanaz a neme, mint a donornak, állítják a tudósok. A pontos ok nem ismert, bár a méretkülönbség lehet az egyik ok.

Tudósok a Baltimore-i John Hopkins Egyetemen utánanéztek az 1998 és 2oo7 között végzett szívátültetéseknek, és megvizsgálták a túlélési arányt az azonos, és nem azonos transzplantátumok között. A legrosszabb eshetőség az volt, amikor egy nő kapott egy férfi szívet, míg a legsikeresebb átültetések azok voltak, ahol a férfi beteg férfi szívet kapott.

Kommentárom:

A kabbala tudománya szerint a férfi és női testek különbsége meghatározza az egyes alaprészek közti különbséget is, beleértve az összes szervet, és testük minden sejtjét. Semmi azonosság nincsen a férfiak és nők között, és ez azért van, mert különböző spirituális gyökérről származnak. Az orvosoknak is figyelembe kellene ezt venniük, amikor az emberi testet operálnak.

KA

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

61 queries in 0,688 seconds.